Alami keceriaan luarbiasa dan pengisian acara-acara unik pada Majlis Hari Keluarga syarikat anda

 

Kami membantu anda merancang Hari Keluarga Syarikat yang bakal mendapat pujian majikan dan bualan rakan kerja anda.

 

Event Planner

boss2

SIAPA KAMI?

KAMI BUKAN SAHAJA PAKAR PENGURUSAN MAJLIS, LEBIH ISTIMEWA LAGI KAMI MAMPU MENGEMBALIKAN KEGEMBIRAAN NOSTALGIA ZAMAN KANAK-KANAK ANDA.

Syarikat kami bernama Guligeng dan kepakaran kami adalah menguruskan majlis-majlis terutamanya majlis-majlis korporat  dan yang berkaitan dengan organisasi.

Falsafah di sebalik nama GULIGENG adalah datang dari semangat permainan tradisional kanak-kanak yang penuh dengan keseronokan serta semangat kerjasama.

Atas dasar itulah maka Guligeng telah melahirkan acara-acara yang berbentuk keseronokan dan keceriaan malahan lebih penting dari itu, dapat menyuntik semangat KERJASAMA sesama wargakerja  agar organisasi mempunyai tenagakerja yang lebih produktif.

 

new logo

 

Kenapa GULIGENG Boleh Bantu Syarikat / Organisasi Anda?

  • Guligeng mempunyai pengalaman lebih dari tujuh tahun dalam bidang pengurusan majlis korporat khusus dalam pengurusan acara Hari Keluarga Syarikat.
  • Kelebihan kami adalah dimana kami mampu menyediakan lebih dari 22 jenis permainan yang bukan sahaja dapat memberi keterujaan malah dapat memebri kesan positif peserta.
  • Tiada had penyertaan pemain yang mana anda dapat memberi peluang kepada setiap seorang menikmati keseronokan aktiviti.
  • Strategi permainan yang mencergaskan minda dan pergerakan aktif yang menyihatkan badan.
  • Kaedah permainan yang mampu memupuk semangat kerjasama dan perpaduan dikalangan pekerja.
  • Bersedia memberikan kos minumum mengikut permintaan pelanggan dengan nilai keseronokan yang tidak mudah dilupakan.
  • Setiap permainan dapat mengimbau kembali keseronokan permainan sewaktu kecil-kecil dahulu.

 

 

our client

 

 

 

 

KECERIAN LUARBIASA

EVENT MANAGEMENT merupakan bidang kami. Tidak banyak yang anda tahu tentang pengurusan acara CORPORATE FAMILY DAY. Hubungi kami sekarang untuk khidmat konsultasi PERCUMA.

call us